FAQ: Veelgestelde vragen

Onze Service

Bij Epicbuilds doen wij niets liever dan het leveren van gaming pc's die geweldige prestaties leveren. Omdat wij zelf gamers zijn weten wij als geen ander wat een echte gamer nodig is. Heb je een probleem met een gaming pc die je bij ons gekocht hebt? Neem dan vooral contact op, dan zullen wij proberen om het probleem vanaf afstand op te lossen zodat je hem niet naar ons toe hoeft te sturen./ Als we het probleem niet op afstand op kunnen lossen dan zullen we ervoor zorgen dat hij na reparatie bij ons zo snel als mogelijk weer bij jou thuis afgeleverd wordt.

 

Beste prijs

Wij willen graag dat gamen voor iedereen betaalbaar en leuk is. Heb je een offerte van een andere winkel? Stuur hem dan gerust eens door, dan zullen wij kijken of wij hetzelfde voor een betere prijs of een betere pc voor diezelfde prijs voor je kunnen bouwen.

 

Plug-and-play geleverd

Al onze gaming pc's worden plug-and-play klaar bij jou thuis afgeleverd. Dit betekend dat de computer voorzien is van een Windows 11 installatie, de laatste drivers geinstalleerd heeft maar ook dat er de benodigde gaming software (Steam, Discord etc..) standaard al geinstalleerd is. Dat betekend dat jij enkel nog hoeft in te loggen en de game te downloaden voordat je lekker gamen kunt!

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalen kan bij ons op verschillende veilige manieren,

Direct

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Belfius
  • EPS
  • Creditcard

In termijnen

  • Klarna Gespreid betalen (betaal in 3 keer)
  • SprayPay (betaal in maximaal 36 termijnen)

Achteraf

  • Klarna Achteraf betalen

 

Hoe werkt gespreid betalen met SprayPay?

Met SprayPay is het mogelijk om jouw gaming pc in 12,18, 24 of 36 maandelijkse termijnen te betalen. Je kunt SprayPay selecteren door in de check-out stap te kizen voor de Pay. Payment methods, je wordt dan doorverwezen naar SprayPay. Wil je eerder of extra aflossen? Dat kan altijd boetevrij! Bepaal zelf de looptijd, gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €5000,-. Let op! Geld lenen kost geld.

 

Wil je meer informatie over betalen via SprayPay? kijk dan op de website van Spraypay: www.spraypay.nl

 

Wanneer wordt mijn gaming pc bezorgd?

WIj streven er naar om je bestelling zo snel als mogelijk af te ronden en naar je toe te sturen. De levertijd op de game pc's is maximaal 5 werkdagen. Heb je een bestelling geplaatst vlak door het weekend? Wij doen ons uiterste best om de bestelling in of voor het weekend bij je te leveren zodat je lekker gamen kunt.

 

Hoe weet ik wanneer mijn gaming pc geleverd wordt?

Zodra je gaming pc door ons geassembleerd, geinstalleerd en getest is wordt deze ingepakt en zal hij verzonden worden. Zodra hij onderweg is ontvang je via ons een track & trace via waar je de huidige verzendstatus volgen kunt. Alle Gaming pc's worden verzekerd verzonden via PostNL of DHL.

 

Niet tevreden met mijn aankoop, wat nu?

Ben je niet tevreden met je gaming pc? Dan kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na het bestellen van de gaming pc zonder opgave van redenen de bestelling te herroepen. Wil je een beroep doen op dit herroepingsrecht? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor een goede afhandeling hiervan.

Contactformulier